Нашите решения за вашият бизнес

Услуги

Ние създаваме качество!

Винаги в крак с тенденциите, нашият екип от млади професионалисти успява да съчетае най-новите и тренди похвати с всяко едно от вашите изисквания.

ДИЗАЙН И ПЕЧАТ

Тази услуга е подходяща за бизнеса, който желае да подобри своята видимост в офлайн пространството и да привлече вниманието на потенциални клиенти. Професионалния дизайн и висококачественото печатане на материали, като визитки, флайери, и билбордове могат да увеличат бранд идентичността и да предоставят ключова информация за продуктите или услугите на компанията на потенциалните клиенти.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Или по-познато като поддръжка на социални мрежи. Поддръжката на социални мрежи е подходяща за бизнеса, тъй като осигурява активно присъствие в онлайн пространството, което е от съществено значение за съвременните компании. Тази услуга включва редовно обновяване на съдържанието, комуникация с аудиторията, управление на рекламните кампании и анализ на резултатите. Това помага на бизнеса да поддържа активна и ангажираща комуникация с връзка си, което води до увеличение на доверието в бранда и повишаване на продажбите.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

SEO (Search Engine Optimization) оптимизацията е от съществено значение за бизнеса, тъй като правилната оптимизация на уебсайта му позволява да се появява по-високо в резултатите на търсене в търсачките. Това увеличава видимостта на бизнеса и привлича по-голям брой органични посещения, което в крайна сметка води до повече потенциални клиенти и продажби.

МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯ И ПЛАНИРАНЕ

Маркетинг стратегията и планирането са от съществено значение за всяко бизнес предприятие, тъй като те осигуряват ясен път за постигане на поставените цели. Професионални консултации и изготвянето на маркетинг стратегията помагат на бизнеса да идентифицира най-подходящите техники и практики за привличане на клиенти и увеличаване на продажбите си.

УЕБ ДИЗАЙН

Изработката на уебсайт е ключова за всяко съвременно предприятие, тъй като представлява визитната картичка на компанията в онлайн пространството. Професионален и функционален уебсайт е от съществено значение за създаване на първо впечатление и привличане на клиенти. Тази услуга осигурява създаване на уебсайт, който е адаптивен, интуитивен за използване и оптимизиран за търсачки, което помага на бизнеса да достигне по-широка аудитория и да увеличи онлайн присъствието си.

ПОДДРЪЖКА НА УЕБСАЙТ

Поддръжката на уебсайт е важна услуга за бизнеса, който иска да осигури непрекъснато и безпроблемно функциониране на своя уебсайт. Тя включва актуализиране на съдържанието, проверки на сигурността, бъг фиксове и редовни резервни копия, което помага да се предотвратят проблеми и да се гарантира, че уебсайтът работи ефективно и без прекъсвания.

НАШАТА МИСИСЯ

Превръщаме идеите в реалност

Ние работим с различни бизнеси, от малки предприятия до големи корпорации и се стремим  винагида предоставяме нашите услуги с гъвкавост, иновация и професионализъм.

0 %
SEO
0 %
Design
0 %
Development
EVA Teodorova Georgieva
EVA Teodorova Georgieva
2023-06-27
Лесно и бързо се работи с тях! Доволна съм!❤️
Lyudmil Keleshev
Lyudmil Keleshev
2023-06-19
Много съм доволен , работи се уникално с агенцията .
Dariq Stancheva
Dariq Stancheva
2023-06-15
Страхотни професионалисти! Работния процес с тях е изключително улеснен. Изключително точни и коректни!
Krémie Chausheva
Krémie Chausheva
2023-02-07
От около половин година използвам услугите на mad4you, в частност поддръжка на бизнес профил в инстаграм както и сайт към бизнеса ми и съм изключително доволна! Мога да кажа, че ангажимента в профила ми скоро осезаемо, а сайта беше изготвен идеално до най-малката подробност. Радина и Илияна са винаги любезни и много професионални - угаждат на всички мои капризи, хаха! Препоръчвам ги от сърце на всеки, който иска да развива бизнеса си!
Simeon Velev
Simeon Velev
2023-02-07
Ползвам тяхните услуги вече от 4 месеца и съм изключително доволен от тяхното съдействие и коректност. Също така ми бе създаден сайт, точно и конкретно по моите изисквания.
Емилия Димитрова
Емилия Димитрова
2023-02-07
Много сме доволни! При работата ни с MAD4you срещнахме изключително професионално отношение. Силно препоръчвам!

Faq

Често Задавани Въпроси

Integer at faucibus urna. Nullam condimentum leo id elit sagittis auctor. Curabitur elementum nunc a leo imperdiet, nec elementum diam elementum.

Нашата агенция използва стъпков подход при създаването на уебсайт. Този процес включва анализ на изискванията на клиента, дизайн на уебсайт, разработка на съдържание, програмиране, тестване и публикуване.

Нашата методология включва анализ на целевата аудитория, създаване на съдържание, планиране на публикации, управление на рекламни кампании, отговори на коментари и съобщения, анализ на резултатите и оптимизация на стратегията.

Вие ще получавате редовни доклади за напредъка на вашите социални медии кампании, които ще включват ключови метрики и анализ на резултатите, за да можете да следите развитието на вашето присъствие в социалните мрежи.

ПАКЕТИ

ПОПУЛЯРНИ ПАКЕТИ

Всяка от нашите 

СТАРТ
СТАНДАРТ
ПРЕМИУМ
0 +
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

АБОНИРАЙ СЕ

Enter your email address below to subscribe to our tasty newsletter

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.